Bliv Administrationselev hos Fleggaard Koncernen og Kickstart din Karriere

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Drømmer du om en alsidig elevuddannelse i en international koncern, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig både fagligt og personligt? Brænder du for at arbejde med administrative opgaver indenfor HR, kommunikation og kundeservice? Så glæder vi os til at høre fra dig! Kickstart din karriere i Fleggaard koncernen
Fleggaard Koncernen består af en række forskellige virksomheder indenfor tre strategiske hovedområder; grænsehandel, grossisthandel og leasing. Vi søger en administrationselev, som ønsker en bred uddannelse med en stor kontaktflade.

Du vil få base på vores hovedkontor i Kollund, hvorfra vi servicerer vores datterselskaber indenfor områder som HR, Kommunikation, Jura, Forretningsudvikling og regnskab. Her bliver du en del af HR- og kommunikationsafdelingen.

En del af dit uddannelsesforløb vil foregå hos vores datterselskab ASWO, der har hovedkontor i Padborg. ASWO er en grossistvirksomhed, der sælger reservedele og tilbehør til hele det nordiske marked. Her bliver du en del af salg- og marketingafdelingen.

Om din elevtid
Du kan under din elevtid forvente spændende arbejdsmæssige udfordringer for at sikre, at du får en god uddannelse. Du vil få opgaver indenfor:

 • HR
  • Rekrutteringsopgaver, herunder skrive jobopslag, koordinere samtaler mm.
  • Forberedelse af og deltagelse i jobmesser
  • Vedligeholdelse af HR-stamdata til brug for udarbejdelse af KPI’er mm.
 • Kommunikation
  • Content til internt brug - koncerns intranet og digitale medarbejder app samt læringsplatform
  • Content og præsentationsmateriale til eksternt brug – karrieresider, sociale medier, brochurer mm.
  • Har du flair for det, så er der også mulighed for at prøve kræfter med grafik/video
 • Ved ASWO
  • Udarbejde præsentationsmateriale og deltage i messeforberedelser
  • Arbejde med ordremodtagelse samt besvare henvendelser i vores Helpdesk support
  • Derudover er der mulighed for mindre projektopgaver
Dine skoleophold vil foregå på Business College Syd i Mommark. Du vil få en fast uddannelsesansvarlig hos os, som vil følge dig i hele din elevtid. Derudover vil der være en oplæringsansvarlig i de afdelinger du bliver en del af. Under elevtiden vil du løbende have opfølgningsmøder med både den uddannelsesansvarlige og oplæringsansvarlige så vi sikrer din faglige og personlige udvikling.

Om din baggrund
Vi forventer at du har gennemført enten en EUX Business med uddannelsesretning til kontoruddannelse – eller en HHX, STX, HF eller HTX med en EUS senest august/september 2024.
Du har gode kommunikationsevner både i tale og på skrift, du er især stærk grammatisk. Det er et stort plus hvis du også har gode mundtlige kommunikationsevner på enten engelsk eller tysk. Derudover har du et godt kendskab til Microsoft Office-pakken, og har generelt let ved at sætte dig ind i nye IT-systemer.

Som person er du serviceminded og trives med at have kontakt til mange forskellige mennesker. Du går til dine opgaver med et åbent sind og har lyst til at lære nyt. Du er detaljeorienteret, flittig og struktureret. Du kommer gerne med erfaring fra et fritidsjob indenfor kundeservice, hvor du har vist, at du er mødestabil og pligtopfyldende.

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så er du velkommen til at kontakte HR Konsulent Louise Kolbeck på tlf.: 72303084 eller via mail lko@fleggaard.dk
Forventet opstart er august/september 2024.

Ansøgning
Vi ser frem til at modtage en ansøgning fra dig og snart byde dig velkommende til vores koncern. Du sender din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” ude til højre. Med til din ansøgning må du gerne sende:

 • En motiveret ansøgning, hvor du fortæller lidt om, hvorfor du gerne vil være elev hos os
 • Et CV, hvor vi kan se hvilke skoler, du har gået på, om du har haft fritidsjobs eller andet
 • Dine eksamenspapirer
Vi glæder os til at høre fra dig.


INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Tidsbegrænset ansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fleggaard Holding A/S, Skovbakken , 6340 Kruså

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6071857

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet