Bliv en del af bæredygtighedsrejsen som Project Manager Sustainability hos Fleggaard koncernen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være vores nye Project Manager Sustainability i en koncern med 10 forskellige datterselskaber – hvor du kan gøre en forskel i vores bæredygtighedsrejse? Så er denne stilling måske lige noget for dig! Kom med på Fleggaard koncernens spændende rejse
Med reference til Head of Business Development, Risk og CSR bliver du projektleder for CSR og ESG implementeringen i koncernen. Vi har arbejdet med bæredygtighed i en årrække og er kommet langt, men er langt fra i mål. Så der er rig mulighed for at få indflydelse og ansvar samt at sætte dit præg på bæredygtighedsarbejdet.

Er du en stærk selvstarter, som motiveres af at drive bæredygtighedsprojekter med kollegaer fra flere selskaber, lande og kulturer? Så grib denne spændende mulighed og søg stillingen nu!

Om rollen
Som Project Manager Sustainability kommer du til at få en vigtig position, hvor det er dig, der er med til at beregne og analysere, hvilke bæredygtighedsinitiativer vi skal prioritere og på baggrund heraf igangsætte, facilitere og drive projekter på tværs af hele koncernen. Du får en bred berøringsflade og vil i dit arbejde indgå i tæt dialog med vores datterselskaber, især med vores CSR champions i de enkelte selskaber.

Dine ansvarsområder

 • Dataindsamling og CO2-beregninger ud fra GHG-protokollen
 • Implementering af IT-system til understøttelse af rapportering i vores datterselskaber
 • Lave beregninger, analyser og handleplaner for vores datterselskaber
 • Visualisere indsamlede data i dashboards, grafer og præsentationer og derved tilsikre at vores ESG-data er nemt og automatisk tilgængelige
 • ESG-rapportering og data til ESG-rapport, som er compliant med CSRD lovgivningen
 • Overordnet tilsikre at koncernen er compliant ifht. nyeste lovgivning om bæredygtighed
Din profil
Du elsker projekter og er en naturlig drivkraft, der brænder for at gå forrest. Du kommer gerne med et par års erfaring indenfor projektledelse. Det er en fordel (men ikke et krav), hvis du har erfaring inden for ESG-området, herunder arbejdet med dataindsamling. Du har veludviklede Excel-kompetencer og generelt flair for IT og systemer, hvor Powerpoint også er vigtig. Du taler og skriver dansk og engelsk på højt niveau. Kan du tysk er det en fordel, men ikke et krav. Du kan formidle din viden og indsigter i øjenhøjde og gøre det komplicerede enkelt for kollegaer og datterselskaber. Og så er det vigtigt, at du trives og motiveres af samarbejde på tværs af grænser, sprog og kulturer.

For at få succes i stillingen er det vigtigt, at du

 • Har et drive, hvor du formår at sikre fremdrift i en række projekter samtidigt
 • Er et analytisk væsen med respekt for produktiviteten og detaljegraden
 • Trives med at arbejde både selvstændigt og i teams
 • Arbejder digitalt og systemtænkende
 • Har en naturlig interesse for bæredygtighed og har mod på at lære og uddanne dig indenfor bæredygtighedsområdet
 • Evner at sætte ting i struktur og modeller, så kompliceret indhold kan forklares enkelt
 • Er en selvstarter, hvor det aldrig er ”godt nok”

Arbejdssted
Indledningsvis vil din arbejdstid være fordelt på vores smukt beliggende hovedkontor i Kollund og vores kontor i Harrislee (nær Flensborg), men med tiden vil Kollund blive din base, hvor du vil indgå i vores Business Development, Risk og CSR-team. Du vil løbende komme rundt i vores datterselskaber, og skal forvente et begrænset antal rejsedage pr. år.

Kontakt
Synes du ovenstående stilling lyder, som noget for dig? Så send os gerne din ansøgning allerede i dag. Ansøgningsfrist er 16. juni 2024, men vi indkalder løbende kandidater til samtale og anbefaler derfor, at du sender din ansøgning snarest muligt. Vi forventer at afholde samtaler i juni.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Head of Business Development, Risk & CSR Morten Ryholl Skjerning på telefon + 45 72 30 30 42 eller mail msj@fleggaard.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Fleggaard Holding A/S, Skovbakken , 6340 Kruså

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6052001

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet