Kruså grænseovergang lukkes omkring fire timer

Profilbillede
dato

Teltdugene på grænseovergangene i Frøslev, Kruså og Padborg skal udskiftes. Overgangen i Kruså lukkes i nordgående retning og der kan forventes mindre kø ved Padborg

Onsdag formiddag lukkes grænseovergangen i Kruså i nordgående retning i omkring fire timer, da dugen på teltet på grænseovergangen skal skiftes ud. I alt skal teltdugene udskiftes på tre grænseovergange og trafikken over grænsen vil blive påvirket i Kruså og Padborg.

 

I Kruså vil grænseovergangen være helt lukket i nordgående retning fra onsdag morgen og omkring fire timer frem. Efter planen lukkes der onsdag fra klokken 9 indtil arbejdet forventes afsluttet ved 13-tiden. Køretøjer kan i denne periode ikke krydse grænsen i nordgående retning fra Tyskland til Danmark.

 

I Padborg lukkes der ikke helt, når teltdugen udskiftes torsdag formiddag, men der kan forventes mindre kø i nordgående retning og politiet opfordrer til tålmodighed. Trafikanterne opfordres til at regne med kø og følge anvisninger fra politi og hjemmeværn.

 

Ved Frøslev udføres arbejdet i løbet af onsdag og torsdag, men det forventes ikke at påvirke trafikken.                                                                                                                                                                                                           

 

Denne artikel er skrevet af Martin Johannes Madsen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Syd- og Sønderjyllands Politi.
Kilde: Syd- og Sønderjyllands Politi