Nattevagt til Rønshoved

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du nærværende i mødet med børn og god til at sætte tydelige grænser på en måde, der udstråler ro og overskud? Er du omstillingsparat og god til at arbejde struktureret. Og kunne du tænke dig en arbejdsplads, hvor der er plads til forskelligheder, og hvor vi tør at stille os nysgerrig på hinandens praksis? Så er det netop dig, vi har brug for.

Om Center for Familier
Center for Familier er Aabenraa Kommunes institution på børne- og familieområdet. Alle indsatser i Center for Familier har til formål at få børnene og familierne i udvikling mod det gode almene liv. Vores faglige og teoretiske afsæt er bredt og tager udgangspunkt i den systemiske og narrative tænkning.

Vi varetager i Center for Familier mange indsatser - herunder bl.a. forbyggende tilbud, familiebehandling; både ambulant og i døgntilbud, familiekonsulentstøtte, anbringelse i plejefamilier og på børn og ungehjem samt støtteophold i dag- og døgntilbud.

Barnets, den unges og familiens ressourcer danner grundlag for behandling, aktiviteter og læring i samspil med personalet. Principper om at samarbejdet med barnet/den unge/familien skal foregå tæt på hjemmet, i netværket samt være dokumenteret og målbart skal danne grundlag for arbejdet i Center for Familier.

Som nattevagt er det blandt andet din opgave at skabe tryghed og ro hos vores børn og unge. Du skal være rummelig og være konfliktnedtrappende men samtidig kunne sætte grænser. Arbejdsopgaverne vil derudover være af praktisk karakter samt lettere rengøring.

Vi tilbyder

 • en arbejdsplads, hvor du bliver en del af et team, der har ansvar for børnene og deres familiers udvikling og trivsel.
 • gode muligheder for uddannelse og personlig udvikling, herunder relevante efteruddannelser og månedlig supervision indenfor rammerne af Center for Familiers arbejdsområder.
 • en tværfaglig kollegagruppe, hvor vi værdsætter samarbejdets kunst
 • et team af professionelle medarbejdere der har fælles fokus og mål i det daglige samt positive forventninger til hinanden og børnene samt deres forældre
 • et kollegialt og fagligt miljø, der prioriterer læring og faglig sparring
 • en rummelig arbejdsplads, hvor der er plads til forskelligheder, og hvor vi tør at stille os nysgerrig på hinandens praksis
 • en humørfyldt arbejdsplads

Vi forventer, at du
 • er nærværende i mødet med børnene, ligesom du er god til at sætte tydelige grænser på en måde, der udstråler ro og overskud
 • er god til at håndtere børn med lav frustrationstærskel med en anerkendende og narrativ tilgang
 • kan arbejde struktureret og er omstillingsparat
 • har erfaring i arbejdet med døgnanbragte børn med diagnoser og er bekendt med, at arbejdet kan stille særdeles høje følelsesmæssige krav
 • kan samarbejde med alle, der kan bidrage til at føre børnene og familierne tættere på det gode almene liv
 • har overblik og flair for både det skriftlige og det administrative arbejde og tager aktivt del i hverdagen i huset, som også indebærer praktisk arbejde

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst.

Der er tale om en fast stilling på 37 timer pr. uge, men der kan aftales mindre timetal. Skriv gerne dette i ansøgningen.
Arbejdet er tilrettelagt i en plan, hvor du arbejder 7 dage i træk og derefter fri i 7 dage.

Ansættelse pr. 1. maj 2024.

Vi gør opmærksom på, at der forud for ansættelsen vil blive indhentet børne- og straffeattest, og at ansættelsen vil være betinget af, at disse er tilfredsstillende.

Aabenraa Kommune har røgfri arbejdstid.

Yderligere oplysninger
Du kan få yderligere oplysninger hos afdelingsleder Eva Nissen på telefon 2946 0973 i tidsrummet mellem kl. 09.00-15.00 eller på mail enp@aabenraa.dk

Læs mere om Center for Familier på hjemmeside

Ansøgning
Send din ansøgning, CV samt relevante bilag via linket senest den 22. april 2024.
Vi afholder samtaler tirsdag den 26. april 2024. Samtalerne foregår på Strandvej 10, 6340 Kruså

I Aabenraa Kommune har vi løbende brug for nye kolleger, der kan bidrage til kommunens fortsatte udvikling. 

Kommunens mission er, at vi sammen skaber Det Gode Liv.

Er du tilflytter, vil vi gerne, at du falder hurtigt og godt til. Derfor har vi en række tilbud til dig - og dem der eventuelt flytter med.


Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=465e35ee)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Aabenraa Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Aabenraa Kommune, Strandvej, 6340 Kruså

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 22-04-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6025300

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet